Kasvatus

Lost Renegades kasvattaa pääsääntöisesti FCI1 roturyhmään kuuluvia paimen- ja karjakoiria, mutta mahdollisuutta muihin rotuihin ei ole poissuljettu. Pentueita syntyy melko harvoin, ehkä kerran vuodessa tai vähemmän. Vanhemmiksi valitaan aina terveitä, rodunomaisia sekä jonkin verran kisattuja, yleensä kisauransa päätökseen saaneita koiria. Pentuja meiltä lähtee sekä käyttöön ja näyttöön. 

Luovutan pentuja mielelläni minne tahansa aktiivisille virtuaalisivustoille, vaatimuksena ainoastaan hyvä pysyvä koti. Meillä koiria pyritään kisauttamaan melko aktiivisesti ja toivoisin, että tulevassa kodissa olisi myös kiinnostuttu kisauttamaan edes parissa kisassa. Paimenkoiria näkisin mielelläni paimennuskisoissa. 

Jokaisen pennun etuliitteeksi tulee kennelnimi Lost Renegades ja meillä syntyy kirjain- ja teemapentueita. Pentuekoko on aina enintään neljästä viiteen. Pennuille lähtee mukaansa myös aina jalostusoikeus, ellei toisin mainita esim. sijoituspentu. Potentiaalisesta pentueesta voin sijoittaa yhden narttupennun, jos en tunne tarvetta enempää koiria omiin tiloihin ottaa.

Kasvattajana minä rekisteröin jokaisen pennun vFCI:n koirarekisteriin!

(c) pixabay